Premis

Lleida

Lleida City Tour, visita panoràmica consistent en la visita dels punts més importants de la ciutat, donada la seva rellevància patrimonial i cultural a Lleida.
Es farà parada i visita guiada als següents punts:

  • El Castell Templer de Gardeny que juntament amb els de Miravet, Montsó, Penyíscola i la ciutat de Tortosa- forma part de la ruta templera Domus Templi. Aquest viatge a través del temps posa de manifest gran part del patrimoni i llegat templer de l’antiga Corona d’Aragó.
  • La Seu Vella és l’edifici més destacat del conjunt monumental del turó que porta el seu nom i la seva silueta, l’skyline de la ciutat. Definida com una de les millors produccions artístiques de l’arquitectura catalana del segle XIII, i per extensió de l’arquitectura medieval europea, la Seu Vella és una catedral singular que no deixa indiferent ningú.
  • Dinar per a dues persones.
  • Gaudirem de la Fira de Titelles amb una entrada gratuïta a un espectacle de Titelles. La Fira de Titelles és un esdeveniment molt important de la ciutat i una fira de referència, on el fantàstic món de les titelles inundarà els carrers, places i teatres de la ciutat.
  • Visita lliure a l’Eix Comercial de Lleida que es troba en el Centre Històric de la ciutat i és l’eix comercial més important de la ciutat i també l’eix vianalitzat més llarg d’Europa amb gairebé 3 quilòmetres!
  • Per a aquelles persones que desitgin pernoctar s’oferirà un pack d’allotjament molt atractiu.
  • Lot de productes de proximitat.

 

Premi per a dues persones valorat en: 200€

Dia de la Trobada de guanyadors: 1 de maig de 2021

 

 

Fotografia: @turismedelleida

Degut a la Covid-19, l’organització es reserva el dret a fer canvis en les característiques del premi i les dates de celebració del mateix.