Campanya

En què consisteix la campanya?

Durant tot el mes de juny, totes les persones que compren als comerços adherits dels 33 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, en els 33 municipis membres de la Xarxa.

Objectius de la campanya

Com cada any, els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels municipis organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat.

La campanya es desenvolupa en dues etapes:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides dels municipis organitzadors, per cada compra, podran omplir una butlleta o emplenar el formulari digital per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 33 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial. Coneixement dels territoris– Durant els mesos següents al sorteig, els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 33 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

Consulta aquí els municipis organitzadors 2011-2022

BASES DE PARTICIPACIÓ