Adhereix-te

Promoció comercial, turística i cultural

Els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels municipis organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, per unanimitat, els membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes han acordat, a més de traslladar-la a la tardor altres mesures excepcionals pel 2020: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l’àmbit de la campanya s’ampliarà a tot el municipi, per això enguany s’anomenarà COMPRA I GUANYA.
La campanya consta de dues fases:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç. Durant tot el mes d’octubre, les persones que compren a les botigues adherides dels més de 30 municipis organitzadors, per cada compra, se’ls dona una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 31 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial. Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudeixen dels premis convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatrealitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

Si ets un comerç i vols adherir-te a la campanya, contacta amb nosaltres o amb el teu ajuntament.