Enguany la campanya deixa d’anomenar-se COMPRA I GUANYA per descriure’n millor el benefici i l’objecte: COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial està organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, que enguany està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí

Gràcies a la millora en els indicadors de la Covid-19 que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu.

Cal recordar que l’any passat tots els agents varen acordar endarrerir la campanya al mes d’octubre a causa de les restriccions motivades per la pandèmia, i els premis per conèixer els més de 30 municipis organitzadors que van quedar ajornats es podran gaudir durant el 2021.

Més informació:

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris

Coordinadora de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, pciutadana@elvendrell.net,
tel. 977 10 94 94 o a l’Àrea de Promoció Econòmica de cadascun dels municipis organitzadors.