Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, les Borges Blanques, Lleida i Tremp, membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, organitzen la campanya “Compra i guanya” que es fa al llarg del mes d’octubre

Durant tot el mes d’octubre els municipis de Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, les Borges Blanques, Lleida i Tremp organitzen la 10a campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes que aglutina 31 municipis de tot Catalunya, i que tenen el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

L’objectiu és treballar en xarxa i de forma col·laborativa per dur a terme accions conjuntes en el marc de la promoció del petit comerç –àmpliament estès per tot el territori català com a model econòmic tradicional i familiar– i ensenyar i explicar la riquesa cultural i patrimonial de cadascun dels 31 municipis participants.

La campanya reparteix premis, de 2.784 € per barri, entre els compradors i també entre els comerços participants.

Els representants públics de cada municipi lleidatà han valorat molt positivament la campanya. Així, la regidora de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, ha dit que “la dinamització que ens facilita la campanya ‘Compra i guanya’ ens serveix per posar en valor el comerç singular i de proximitat dels barris del Centre Històric i Magraners. A més de ser una acció de dinamització turística, gastronòmica i patrimonial de la ciutat de Lleida”

Podeu ampliar la informació aquí